ceturtdiena, 2016. gada 14. jūlijs

Padomi priekš svārkiem

Padoms nr. 1 – Profesionāls izskats

Ja Jūs tērpjaties, lai izskatītos labi profesionālā kontekstā, tad tiem ir jābūt zīmuļsvārkiem. Ideālā gadījumā, tie jāsaskaņo ar elegantu blūzi un modīgu jaku, piemēram, žaketi. Lielākā daļa profesionālo sieviešu uzskata zīmuļsvārkus par būtisku daļu no to darba garderobes.

Padoms nr. 2 - Seksīgs, koķets izskats

Ja Jūs vēlaties tikt pamanīta un Jums liekas, ka Jūs spēsiet nēsāt šos svārkus, noteikti izvēlieties minisvārkus. Ir ļoti ieteicams valkāt arī piemērotu apakšveļu (piemēram, string biksītes), ja Jūsu svārki ir īpaši pieguloši. Nav nekā sliktāka par redzamu biksīšu līniju – tas vienkārši sagrauj visu svārku pievilcību.

Padoms nr. 3 – Parādiet ķermeņa izliekumus, bet noslēpiet to, kas Jums nepatīk

Labi, seksīgais, koķetais izskats nav domāts Jums, bet Jums pilnīgs augums, ko Jūs vēlētos parādīt, kā lielākā daļa sieviešu (30% sieviešu ir smilšu pulksteņa figūra). Apsienami svārki, iecienīta izvēle šajā sezonā, cieši apņem vidukli. Tie izceļ vidukļa līniju, tajā pašā laikā noslēpjot pārējo. Šo iemeslu dēļ šie ir ļoti populāri svārki daudzu sieviešu vidū.

Padoms nr. 4 – Ikdienas izskats

Ikdienai vienmēr ir jāizvēlas džinsi – gari džinsa svārki un džinsa zīmuļsvārki šobrīd ir īpaši populāri. Džinsi ir parādījušies arī darbavietās kā moderna jaunu darbinieku izvēle.