pirmdiena, 2016. gada 8. augusts

Seksīga sieviešu veļa

Seksīga sieviešu veļa ir ļoti svarīga jebkurai sievietei, jo tā var palīdzēt justies seksīgi un pārliecināti elegantā veidā. Tomēr labu sieviešu apakšveļu nav viegli atrast un tās cena parasti ir augsta. Tieši tāpēc mums vajadzētu rūpīgi apieties un rūpēties par mums jau piederošo apakšveļu, lai palielinātu tās kalpošanas ilgumu. Ne visas sievietes zina, kā pareizi jāmazgā apakšveļa, tādēļ šeit ir daži padomi, kā to darīt.

Tā kā seksīga sieviešu veļa nav lēta, vislabāk to ir mazgāt ar rokām. Ielieciet apakšveļu izlietnē pilnā ar siltu ūdeni un pievienojiet speciāli paredzētu mazgāšanas līdzekli. Mazgāšanas līdzekļa daudzums būtu jānosaka, vadoties pēc iepakojuma instrukcijām, jo pārāk daudz līdzekļa bojās Jūsu apakšveļu. Apģērba netīrumi tiks mīkstināti, un tos būs vieglāk noņemt pēc tam, kad mērcēsiet veļu ūdenī. Esiet uzmanīgi, lai neļautu veļas āķīšiem aizķert apakšveļas zīdu vai mežģīnes.

Pēc tam veļu nepieciešams maigi paberzēt, lai noņemtu netīrumus. Noteikti mazgājiet vienu veļas gabalu vienā reizē, jo vairāki apģērbi kopā noslēps netīrumus un dažādi materiāli var bojāt viens otru.
Tad nomainiet netīro ūdeni un izskalojiet veļu pa vienai tīrā vēsā ūdenī vairākas reizes, līdz ūdens kļūst dzidrs. Izņemiet veļu no ūdens un maigi izspiediet lieko ūdeni. Jūs varat arī ielikt apģērbu starp diviem dvieļiem, lai izspiestu lieko ūdeni. Žāvējiet veļu saulē vai vēsā vietā, kad lielākā daļa ūdens ir izspiesta.

Varbūt kaut kādu iemeslu dēļ Jums nepatīk mazgāt veļu ar rokām. Mazgājama veļas soma noteikti ir nepieciešama, ja mazgāsiet veļu veļas mašīnā. Pievienojiet nedaudz mazgāšanas līdzekli, salieciet visu veļu maisiņā un ielieciet to veļasmašīnā. Uzstādiet veļas mašīnu uz maigu mazgāšanas ciklu. Pēc tam atkal maigi izspiediet lieko ūdeni no veļas un lieciet to žāvēties.

Nav svarīgi, kādā veidā Jūs izvēlaties mazgāt Jūsu veļu, rūpīgi izlasiet veļas kopšanas padomus pirms mazgāšanas. Dažiem veļas gabaliem, kas veidoti no speciāla auduma, būs nepieciešama īpaša rūpība mazgājot.