otrdiena, 2015. gada 8. septembris

Svārki

Īsi svārki ir modes tendence, kam ir zināma popularitāte. Tā ir jautra un koķeta modes izvēle. Šie īsie svārki tiek nēsāti uz gurniem un tik tikko nosedz dibenu, tas izskatās diezgan traki un drosmīgi, bet tik un tā ļoti interesanti un stilīgi. Īsi svārki ir ideāli jautrai naktij pilsētā, jo tas ir ļoti dabisks ļoti sievišķīgs apģērba gabals.

Īsi svārki ir pieejami daudz un dažādos stilos un audumos, padarot tos par tikpat moderniem tagad, kā tie bija pirms 20 gadiem. Īsi svārki izskatās labāk pusaudzēm un jaunām sievietēm, jo īpaši tām ar pievilcīgām kājām un pilnīgu figūru. Daudzām sievietēm patīk valkāt īsus svārkus, dodoties uz klubu. Kamēr dejot īsos svārkos var būt jautri, tas arī piesaista uzmanību, it īpaši no pretējā dzimuma. Viena no jaunākajām tendencēm, ko Jūs varbūt esat redzējušas slavenībām, ir valkāt super īsus svārkus. Jūs varat izmēģināt tos, pirms to iegādes vai apskatīt tos internetā, lai redzētu, kā svārki izskatīsies.

Kad nēsāt īsus svārkus

Īsus svārkus parasti nēsā karstākos vasaras mēnešos, jo tie ir plāni un ļauj Jūsu kājām elpot, un arī ļauj Jums iegūt gandrīz pilnīgu kāju iedegumu. Lai gan īsi svārki ir jautra modes tendence, tie nav piemēroti valkāšanai uz skolu vai baznīcu. Daudzās vidusskolās ir ģērbšanās ierobežojumi, kas nosaka minimālo svārku garumu un neļaus vilkt īsus svārkus uz mācību stundām.

Kam piemēroti īsi svārki

Lielākas sievietes var izskatīties seksīgi un stilīgi īsos svārkos, ja svārku garuma izvēle ir līdzsvarota. Plus izmēra zīmuļsvārki ir īpaši piemēroti tām lielākajām sievietēm, kurām nav liela atšķirība starp vidukļa un gūžas izmēru. Pareizā izvēle seksīgiem plus izmēra īstiem svārkiem ir tieši zem ceļgaliem. Atklāti sakot, īsi svārki nav domāti visiem un persona ar kājām, kas ir mazāk nekā pievilcīgas, novērsīs uzmanību no savām labākajām īpašībām un pievērsīs to savām kājām, kas nav pārāk laba lieta.

Kā valkāt īsus svārkus

Valkājot īsus svārkus, kombinējiet tos ar pieskaņotām daļēji necaurspīdīgām zeķbiksēm, kas sniegs Jums profesionālāku izskatu; caurspīdīgas ādas krāsas vai rakstainas zeķbikses pievērsīs pārmērīgu uzmanību kājām. Izmēģiniet dažādu krāsu svītras, lai tās atbilstu jebkam. Vai arī izvēlieties savu mīļāko krāsu un Jums būs svārki, kas piestāvēs daudzām lietām Jūsu garderobē, vai arī izvēlieties kādu neitrālu toni, kuru var viegli saskaņot gandrīz ar jebkuru citu apģērba gabalu.
Efektīva svārku nēsāšana
Efektīva svārku nēsāšana ir māksla, un tāpat kā ar jebkuru citu mākslu, attīstot un uzlabojot to, Jūs gūsiet gandarījumu. Lai gan svārku valkāšana ir māksla, tā būtiski atšķiras no kosmētikas uzklāšanas. Svārku nēsāšanas māksla turpinās visu laiku, kamēr vien svārki ir mums mugurā. Svārki arī ir jāpārvalda, kamēr mēs sēžam. Apsēsties varbūt nav tik bīstami, bet tas var atklāt tās mūsu ķermeņa daļas, kuras mēs labprāt paturētu no citu acīm.