svētdiena, 2016. gada 24. janvāris

Svārku stili

Vienmēr pievilcīgie un sievišķīgie sieviešu svārki ir vēlamo sieviešu apģērbu saraksta pašā augšgalā. Velkot tos gan profesionālā vai brīvā laika atmosfērā, tie turpina palīdzēt sievietēm izskatīties eleganti un pievilcīgi. Ar plašu svārku piedāvājumu, no kuriem izvēlēties, Jums ir nepieciešams apsvērt savu personību, gaumi, gadījumu, utt., un uzlabot Jūsu vispārējo izskatu.

Apskatīsim dažādus svārku stilus:

  • Saules griezuma svārki ir kupli svārki, izgatavoti no viegla auduma un parasti izveidoti apļa formā.
  • A-piegriezuma svārki parasti ir šauri ap vidukli un platāki apakšmalā.
  • Zīmuļsvārki ir ideāli tievai figūrai.
  • Bikšusvārki līdzinās biksēm ar kabatām, un parasti ir pieguloši vai ar ielocēm.
  • Jūs varat akcentēt savu moderno izskatu ar kupliem svārkiem ar augstu jostas vietu.
  • Daudzpakāpju svārki izgatavoti no horizontālām auduma joslām un labi der oficiāliem vai brīvā laika pasākumiem.
  • Maxi svārki, kas ir garumā līdz potītēm, parasti ir veidoti ar taisnu vai slīpu piegriezumu. Taisni svārki dod izsmalcinātu izskatu, bet slīps griezums rada plūstošu efektu.

Atkarībā no Jūsu īpašībām, izvēlieties vispiemērotāko svārku formu, lai uzlabotu savu izskatu. Pilnīgam ķermenim, svārki ar platāku apakšmalu, garumā līdz celim, tiek uzskatīti par ideāliem un arī svārki ar aizdari mugurpusē ir ideāli piemēroti Jums. Cilvēkiem ar platākiem gurniem ir jāmeklē svārki, kas sašaurinās uz leju. Svārki ar ielocēm, kas sākas no vidukļa, parasti pievērš uzmanību gurnu formai, tādēļ no tiem ir ieteicams izvairīties. Vidēja garuma svārki padara garas sievietes pievilcīgākas, bet taisni svārki, piemēram, zvanveida svārki, A-piegriezuma zīmuļsvārki ir vispiemērotākie smalkām sievietēm. Svārki ar vertikālām līnijām un pilna garuma svārki arī liek Jums izskatīties garākai.

Jūsu apģērba krāsa arī ir svarīga labam izskatam. Gaišas krāsas mēdz likt Jums izskatīties platākai nekā tumšās krāsās, tāpat horizontālās apdrukas padara Jūs vizuāli platāku, nekā vertikālas svītras. Ar īstajiem zābakiem, kurpēm, somiņām utt., Jūs varat uzlabot savu stilu.
Izdariet pareizo apģērba izvēli, kas atbilst Jums un liek Jums justies ērti.