piektdiena, 2016. gada 18. marts

Ko nozīmē ikdienas kleita

Ikdienas kleitas ir zināmās un labi darinātās kleitas, ko sievietēm patīk valkāt ikdienā. Tās ir skaistas kleitas, ko izstrādājuši speciālisti. Tirgū ir pieejams plašs dažādu ikdienu kleitu klāsts. Tās var būt modernas, simpātiskas, piemīlīgas, krāšņas, elastīgas, stilīgas un tamlīdzīgas. Tādēļ sievietes bieži vien dod priekšroku šīm kleitām, jo tās ir kleitas, kas nepieciešamas ikvienas sievietes garderobē.
Ņemiet vērā savu augumu! Dažas kleitas liks Jums izskatīties garākai, bet citas vizuāli saīsinās Jūsu augumu. Ja Jūs esat maza auguma un vēlaties izskatīties garāka, izvēlieties piegulošu kleitu.

Izvēlieties vienkāršu kleitu, jo sarežģīts dizains vizuāli samazinās Jūsu augumu. Izteiksmīga figūra vai ne tik izteiksmīga! Lielākā daļa pusaudžu meiteņu ļoti vēlētos izteiksmīgāku figūru, bet dažas uzskata, ka viņām jau ir pārāk daudz “izteiksmīguma”. Ja esat viena no tām, kas aplaimota ar platiem gurniem, izvēlieties kleitu ar kupliem svārkiem. Šis piegriezums vērš acs fokusu uz augšu, lai novērstu uzmanību no Jūsu gurniem. Uzmanība tiks pievērsta arī Jūsu tievajam viduklim.