piektdiena, 2016. gada 17. jūnijs

Ādas apakšveļa

Ādas apakšveļa var sniegt Jums pilnīgi dažādas izjūtas, vienalga vai Jūs esat sieviete vai vīrietis. Arī cieši pieguloša apakšveļa var palielināt Jūsu seksuālo pievilcību, un, ja Jūs esat noguruši no ierastās rutīnas, Jūs varat izmēģināt ādas apakšveļu.

Parasti sievietes ir padevīgākas seksuālās attiecībās, bet šāda veļa var sniegt Jums lielāku pārliecību un vēlmi uzņemties vadību. Izvēlieties šāda veida apakšveļu un esiet gatava mežonīgiem piedzīvojumiem.

Ādas apakšveļa var palīdzēt Jums atklāt otru savas personības pusi. Jūs vienmēr uzvedaties kā jauka un pakļāvīga meitene un, kad Jūs uzvilksiet ādas apakšveļu, ko Jūsu partneris domās par Jums? Vai Jūs varat iedomāties? Protams, tas var būt ļoti liels pārsteigums viņam.

Kad cilvēki pieskaras ādai, viņi var izjust dzīvnieciskus instinktus. Galu galā šī apakšveļa ir izgatavota no ādas un tas pamodina Jūsu slēptākās fantāzijas. Tas var likt Jums uz mirkli aizmirst visas pieņemtās pieklājības normas un ļaut būt pašam un baudīt pilnīgu brīvību.

Daži cilvēki nav šāda veida apakšveļas piekritēji, jo viņi uzskata, ka tas ir pārāk nežēlīgi pret dzīvniekiem. Ja tāds ir arī Jūsu viedoklis, Jūs varat izvēlēties mākslīgās ādas apakšveļu. Šāda veļa parasti ir lētāka un noteikti mazāk nežēlīga pret dzīvniekiem, un Jūs varat izbaudīt jautrību bez vainas izjūtas.

Parasti šis apakšveļas veids rada īpašu skaņu, kad tajā pārvietojaties, un tas noteikti var sniegt Jums īpašas sajūtas, kad Jūs valkāsiet to, dodoties savā guļamistabā.

Bet es gribu brīdināt, ka neatkarīgi no tā, kāda veida seksīgu apģērbu Jūs izvēlaties, Jūsu mērķis ir lai attiecības starp Jums un Jūsu partneri būtu tuvākas un harmoniskākas, vai ne? Tātad paturiet to prātā, pirms Jūs izvēlēsieties maksāt par ādas apakšveļu. Ko darīt, ja Jūsu partnerim tas nepatīk? Tas varētu būt diezgan nepatīkami.

Pēdējais padoms ir tas, ka nevajag kautrēties uzvilkt cieši piegulošu ādas apakšveļu tikai tā iemesla dēļ, ka Jums ir plus lieluma izmērs. Ādas apakšveļai arī ir dažādi izmēri. Ja tas ir piemēroti, tas ir aizraujoši.